Shopping Cart
Welcome,  
My Account

2022 Annual Conference Agenda

Agenda is subject to change. Final agenda will be distributed onsite in Las Vegas and available via the mobile app. 

AI is currently submitting for CE approval. Please note, however, that not all states will approve the conference state credit hours. We hope to begin receiving approvals by June, so please check back regularly. We are submitting for a total of 10 hours.

Monday, August 1, 2022

7:00 am - 8:00 am Region Meeting Registration

7:00 am - 8:00 am Region Meeting Continental Breakfast

8:00 am - 12:00 pm Joint Region Meeting General Session

8:30 am – 2:00 pm International Relations Committee (IRC) Meeting

12:00 pm - 1:00 pm Region Meeting Lunch

1:00 pm - 4:00 pm Region Meeting Breakout Sessions

3:00 pm - 6:30 pm Annual Conference Registration & Information Desk Open

4:30 pm - 5:30 pm Region Meeting Reception

5:00 pm - 8:30 pm Exhibit Hall Set Up - Exhibitor Install

5:30 pm - 6:30 pm LDAC Alumni Reception (additional cost)

Tuesday, August 2, 2022

7:00 am - 5:00 pm Annual Conference Registration & Information Desk Open

7:00 am - 8:00 am Continental Breakfast in Exhibit Hall

8:00 am - 10:00 am Opening General Session with Keynote Speaker TBD

10:00 am - 10:30 am Coffee Break in Exhibit Hall

10:30 am - 12:30 pm Breakout Sessions (2-hour sessions)

12:30 pm - 1:30 pm Lunch Buffet in Exhibit Hall

12:30 pm - 1:30 pm AI Past President's Lunch (by invitation only)

1:30 pm - 3:00 pm Breakout Sessions (90-min sessions)

3:00 pm - 3:30 pm Coffee Break in the Exhibit Hall

3:30 pm - 5:00 pm Breakout Sessions (90-min sessions)

6:00 pm - 7:30 pm Onsite Reception

Wednesday, August 3, 2022

7:00 am - 5:00 pm Annual Conference Registration & Information Desk Open

8:00 am - 10:00 am Continental Breakfast in Exhibit Hall

10:00 am - 1:00 pm Exhibitor Tear Down

10:00 am - 12:00 pm Breakout Sessions (2-hour sessions)

12:00 pm - 1:30 pm Awards Luncheon - sponsored by AI Education and Relief Foundation

1:30 pm - 3:00 pm Breakout Sessions (90 min sessions)

3:00 pm - 3:30 pm Coffee Break

3:30 pm - 5:00 pm Breakout Sessions (90 min sessions)

5:30 pm - 6:30 pm International Attendees Cocktail Toast (by invite only)

6:30 pm - 8:30 pm President’s Party – Reception & Dinner

Thursday, August 4, 2022

8:30 am - 5:00 pm 3rd Quarter Board of Directors Meeting

Friday, August 5, 2022

8:30 am - 5:00 pm 3rd Quarter Board of Directors Meeting

Pop up content here.

Agree Disagree
close (X)